2100 Gödöllő, Horgásztó u. 16.

Hírek

Üdvözöljük a Sólyom Daru Kft. Hírek aloldalán!

Itt rendszeresen friss információkat kaphat vállalkozásunk legújabb fejleményeiről, eseményeiről és projektjeivel kapcsolatban. Célunk, hogy ezen az oldalon információkat és képeket osszunk meg Önnel, és így közelebb hozzuk a vállalatunkhoz.

Az évek során számos sikeres projektet valósítottunk meg, és büszkén osztjuk meg eredményeinket Önökkel. Legyen az egy újabb daru beszerzése, egy kihívást jelentő emelési feladat vagy bármilyen daruzással, daru bérléssel kapcsolatos kezdeményezés.

Rendszeresen frissített tartalmaink segítségével betekintést nyerhetnek vállalkozásunk mindennapjaiba. Láthatják, hogyan dolgozik csapatunk a kihívásokkal teli munkaterületeken, és hogyan használjuk fel a legújabb technológiákat és eszközöket a projektek sikeréhez.

Érdemes követni minket a közösségi média felületein is, hogy ne maradjon le semmiről. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, szívesen válaszolunk megkeresésére és visszajelzéseire.

Sólyom Daru Kft. – templom toronysisak daruzása Liebherr LTM 1130 típusú autódaruval

Jelen videónkban a templomépítés látványos mozzanatát, a toronysisak daruzását mutatjuk be.

Egy rejtélyes gödör volt, most fantasztikus irodaház Budapesten!

Mire tippeltek, ez melyik beruházás volt?

Új autódaruval bővült gépparkunk

A Sólyom Daru Kft. Autódaru bérlés szolgáltatásának következő fázisához érkeztünk.

A csarnokon belüli daruzás kihívásai!

A Sólyom Daru Kft. számos gyár, és csarnok építésében vett részt az elmúlt évtizedekben. Az épületek daruzásában az alaptestek beemelésétől a pillérek állításán...