2100 Gödöllő, Horgásztó u. 16.

Túlméretes gépszállítás

A túlméretes szállítás a nagyméretű, súlyos építőipari-, mezőgazdasági és speciális munkagépek hatékony és megbízható mozgatási megoldásainak egyike és a teherszállítás egyik legkomplexebb, legnagyobb szakértelmet igénylő területe.

A túlsúlyos és túlméretes szállítás a gép típusától, méretétől függően egyedi, speciális megoldások szükségesek a biztonságos szállításhoz, elengedhetetlen a tapasztalat, a pontosság és a részletekre való odafigyelés.

A Sólyom Daru Kft. harminc éves szakmai tapasztalatával, képzett szakembereivel gondoskodik az építőipari gépek, mint például a daruk, kotrók, földmunkagépek, targoncák biztonságos szállításáról. Vállaljuk mezőgazdasági gépek, kombájnok, traktorok, ekék, boronák szállítását, valamint speciális ipari gépek, gépsorok mozgatását.

Bízza ránk a nehézgépek és túlméretes vagy túlsúlyos eszközök gépek szállítását, és garantáljuk, hogy tapasztalt csapatunk, modern eszközeink és hatékony megoldásaink révén kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a precizitásra, pontosságra, legyen szó bármilyen méretű vagy típusú gépről, mi vállaljuk a biztonságos és időben történő szállítását. Minden egyes gépet alaposan rögzítünk és megóvunk, hogy garantáljuk az áruk sértetlenségét és a szállítás zökkenőmentes menetét.

Természetesen nagyértékű biztosítással rendelkezünk, hogy partnereink és eszközeik a legnagyobb biztonságban legyenek, legyen szó daruzásról, autódaru bérlésről, nyerges, nehézgép vagy önrakodós szállításról, vagy túlméretes és túlsúlyos eszközök mozgatásáról.

Átfogó logisztikai megoldásainkkal, partnerhálózatunkkal vállaljuk a szállítás teljeskörű szervezését az ország egész területén vagy akár külföldre is. Beszerezzük a szükséges engedélyeket, meghatározzuk az optimális szállítási útvonalat, járműkísérői szolgáltatást biztosítunk.

Szakértő csapatunk figyel az egyedi igényekre, amelyekkel a nehézgép szállítás során szembesülhet. Munkánk során törekszünk arra, hogy valamennyi megrendelőnk számára megtaláljuk a legkedvezőbb, pénzügyileg legelőnyösebb megoldást. Többféle rendelkezésre álló szállítási eszközünk lehetővé teszi, hogy a szállítandó gép paramétereihez igazodjunk. Többféle teherautótípussal, KCR önrakodós darus autóval is rendelkezünk.

Nehézgép szállítás, túlméretes vagy túlsúlyos szállítás esetén árajánlatunkat az alábbi információk ismeretében tudjuk megadni:
  • a szállítandó gép típusa, fotók a gépről,
  • a szállítandó gép súlya,
  • a szállítandó gép méretei,
  • a felrakás és a lerakás helye, helyszín részlétes leírása.
A Sólyom Daru Kft. ingyenes munkafelmérést vállal, amennyiben bármilyen egyedi méretezésű eszközszállítás a cél. Bízza ránk a szállítást, és garantáljuk, hogy tapasztalt csapatunk, modern eszközeink és hatékony megoldásaink révén kiváló minőségű szolgáltatást nyújtunk. Kérje online árajánlatunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@solyomdaru.hu vagy a +36 70 600 2126 elérhetőségek valamelyikén.