2100 Gödöllő, Horgásztó u. 16.

Kiegészítő szolgáltatások

A daruzás kiegészítő eszközei

A daruzáshoz számtalan emelőeszközt használunk a hétköznapokban. Különféle láncok, füleshevederek vagy körkötelek biztosítják a biztonságos emelést a daru bérlés során.

Ezek az eszközök időszakos felülvizsgálaton keresztül ellenőrzés alatt vannak tartva, hogy a biztonságos daruzási tevékenység munkavédelmi előírásait betartsuk, a szolgáltatás minőségét garantáljuk, és természetesen biztonságban szeretnénk tudni partnereink értékes rakományát is. A több évtizedes tapasztalat, az ügyfélközpontú hozzáállás, és a szakmai előírások maradéktalan betartása mind szükséges ahhoz, hogy szolgáltatásunkat magas minőségben tudjuk a jövőben is biztosítani partnereink számára.

Az alap felszerelésen felül vannak további érdekes, és hasznos kiegészítők melyekre szükség van a speciális emelések során.

Emelő himba, távtartó

Az emelő himba, és a távtartó olyan esetekben nyújt segítséget, amikor az emelendő gép, vagy tárgy sérülést szenvedne a köteleken keresztül érvényesülő erőhatások miatt. 

Ilyen esetekben az alábbi képen látható eszközt használjuk hogy elkerüljük a gépek, tárgyak, eszközök sérülését, de mobil házakat is daruztunk már ilyen eszközökkel.

Daruzás Segédgémmel

Segédgémet olyan esetekben nyitunk amikor a hozzáférés vagy a magasság, esetleg a távolság megköveteli azt. Van amikor a távolság, magasság dimenziója kicsit nagyobb segédgémet igényel, amit billenőgémnek hívunk.

Emelő platform vagy pódium

Az emelő platformot, avagy pódiumot az épületbe történő géptelepítések során használjuk, amikor másképp nem bejuttatható a gyártósor vagy bármilyen gép az épületbe.

Csarnok csúcs

Ez a kiegészítő, a speciális csarnokon belüli daruzásra kifejezetten optimális autódaruinknak is a kiegészítője, ennek segítségével elérve a legideálisabb emelési magasságot a csarnokon belül. A csarnokcsúcs használatával 1-1,5 méter emelési magasság nyerhető a csarnokon belül, ha szükség van rá, akkor nélkülözhetetlen