2100 Gödöllő, Horgásztó u. 16.

Daruzás

A daruzás és darubérlés területén a Sólyom Daru valóban megkönnyíti terheit.

Daruzással kapcsolatban a legjobb helyen jár! Folyamatosan karbantartjuk, bővítjük és modernizáljuk eszközeinket, legyen szó autódaruról, minidaruról, pókdaruról vagy darusteherautóról.

Daru bérléssel kapcsolatban pedig mindezeken felül is segítséget nyújtunk partnereinknek. Kiterjedt országos, sőt nemzetközi kapcsolatainknak köszönhetően bármilyen jellegű vagy méretű daruzással vagy szállítással kapcsolatos feladatok elvégzésében segíteni tudunk, mert nekünk az ön elégedettsége az első.

A vállalkozásunk évtizedek óta áll ügyfeleink rendelkezésére, szakértelmet és elkötelezettséget hozva minden egyes projektbe, hogy megvalósíthassuk a partnereink elképzeléseit.

A daruzás új dimenziója: Ügyfélközpontú hozzáállás

Vállalatunkat az ügyfélközpontúság jellemzi, ami azt jelenti, hogy minden projektben az ügyfél igényeit és elvárásait helyezzük előtérbe. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy szolgáltatásaink kiváló minőségűek és megfizethetőek legyenek, ugyanakkor a lehető legjobb eredményeket érjük el minden egyes munka során.

A piaci versenyben minden daruzással foglalkozó vállalkozás azzal szeretné eladni magát, hogy ő a legjobb, a legprofibb és a legbiztonságosabb. A mi cégünkben ezek olyan alapfogalmak, amelyek nélkül nem lehet létezni. Számunkra az ügyfélközpontúság az elsőszámú preferencia. Szeretnénk, ha tudná rólunk minden partnerünk, hogy ránk minden körülmények közt számíthat. Mi megfogjuk oldani a daruzással vagy darubérléssel kapcsolatos feladatokat, vagy legalábbis mindent megteszünk azért, hogy segítsük partnereink eredményes munkavégzését. Ha a régi partnere műszaki problémával küzd és azonnal autódarura van szüksége, hogy a munkafolyamatok haladni tudjanak, minket nyugodtan kereshet, és ha van megoldás az adott szituációban, mi megtaláljuk azt.

Ez a mai világban egy olyan stabil szövetséget képez partnereink között, ami lehetővé tette cégünk számára a folyamatos fejlődés lehetőségét, és elismerést vívtunk ki úgy a hazai vállalkozói szegmensben, mint a külföldi cégek, kínai, koreai, szlovák, német stb. nemzetek beruházásai között is.

Modern géppark, sokéves tapasztalat

Az évek során kiépített tudásbázisunk és technológiai háttérrel rendelkezésre álló eszközeink révén, az építőipar bármely területén képesek vagyunk kielégíteni ügyfeleink igényeit, legyen szó akár építkezésről, gépek, betonelemek rakodásáról vagy csarnokok építéséről.

Az alábbiakban megosztunk néhány példát munkáinkból és daruinkból:

Széleskörű Lehetőségek

Daruzás és daru bérlés a következő tevékenységekhez:

  • Betonelemek, beton panelok, betonpillérek daruzása
  • Légkezelők és klímák daruzása
  • Medencék és jakuzzik daruzása
  • szeglemezes tetőelemek daruzása
  • Zsalu rendszerek építése,
  • Polcrendszerek daruzása csarnokcsúcs segítségével
  • Ipari gépek telepítése és daruzása
  • Hajók vízre emelése
  • Autódaru biztosítása filmforgatásokhoz
  • Rendezvények koncertek felállításához és elbontásához is szüksége lehet autódarura.

A Sólyom Daru Kft. a lehetőségek végtelen tárházát kínálja a daruzás terén. Célunk, hogy a lehető legszélesebb körben új megrendelőket találjunk, így szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük és fejlesztjük, hogy minden, a daruzáshoz kapcsolódó területen megálljuk a helyünket.

Összefoglalva, a Sólyom Daru Kft. az Ön megbízható partnere minden daruzással kapcsolatos projektben. Modern gépparkunk, szakértő csapatunk és ügyfélközpontú szemléletmódunk garantálja, hogy nálunk a legjobb kezekben van. Keressen bennünket bizalommal, és engedje, hogy profizmusunkkal és elhivatottságunkkal segítsünk Önnek megvalósítani elképzeléseit!

Írjon nekünk az info@solyomdaru.hu e-mail címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségek valamelyikén.