2100 Gödöllő, Horgásztó u. 16.

Rólunk

A Sólyom Daru Kft. 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely az autódaru bérbeadás szolgáltatást tekinti főtevékenységének. Társaságunk küldetése, hogy közös erővel építsük országunkat, ezzel hozzájárulva egy fejlettebb és élhetőbb Magyarország megvalósulásához. Kisvállalkozásként, leginkább kiváló minőségű szolgáltatásainkkal, magasan kvalifikált kollégáinkkal, és megbízható üzleti magatartásunkkal tudunk hozzájárulni közös sikereinkhez. Erőfeszítéseinket a mindennapokban azzal a közös akarattal hozzuk meg, hogy jobbá tegyük környezetünk, erősítsük a nemzetgazdaság ránk eső apró céljait, és egy jól működő országot adjunk át a következő generációnak. Legyen szó autódaru bérlésről, túlméretes szállításról, vagy bármelyik kapcsolódó szolgáltatásunkról, ha velünk dolgozik, nem csak azt tudhatja, hogy egy megbízható és korrekt partnert talált, hanem egy közös célt is, hogy együtt, egy jobb jövőt építünk.

Barátsággal:

Amit ügyfeleink mondtak rólunk

„Mi kínai beruházók vagyunk. Már 3 db autódarut bérelünk Solyom Daru Kft.-től, szerintünk a daru bérleti ára meglehetősen kedvező, az ügyvezető nagyon kedves és segítőkész, törődik a projektünkkel. A darukezelők is felelősségteljesek és szakképzettek, bár az építkezésen dolgozott munkásaink nem beszélnek magyarul, nagyon jól együttműködnek.”

Sun Mingrui

projektvezető, BENGBU SUNSHINE INVESTMENT Co. Ltd Magyarországi Fióktelepe

„Évek óta megbízható partnerünk a Sólyom Daru Kft., precizitásuk és szakmai tudásuk kimagasló. Számunkra nélkülözhetetlen a rugalmasság és ők sokszor a lehetetlennek tűnő feladatokat is megoldották. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a céget.”

Gyémánt-Pirazol Kft.

„Kivitelezés során fontos a rugalmasság és a megoldás orientáltság. A Sólyom Daru ezeken felül a gyors és precíz munkájával biztosította az építkezés előrehaladását, így jó szívvel tudom ajánlani őket.”

Elter Ákos

projektvezető, Raw Development Kft.

Hívjon minket!

+36 70 600 2126

A gyorsabb időpont-egyeztetés érdekében kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy a lehető leghamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Árajánlatkérés