2100 Gödöllő, Horgásztó u. 16.

Új autódaruval bővült gépparkunk

A Sólyom Daru Kft. autódaru bérlés szolgáltatásának következő fázisához érkeztünk. Folyamatos fejlesztéseink, bővülő eszközparkunk és országos partnerhálózatunk ad garanciát arra, hogy ha autódaru bérlésről van szó, valamennyi Ügyfelünk részére megtaláljuk a legjobb és legköltséghatékonyabb megoldást. Törekszünk arra, hogy a lehető legrövidebb időn belül eleget tudjunk tenni valamennyi Megrendelőnk kérésének.

Idei fejlesztési tervünk újabb állomásához érkeztünk egy LIEBHERR LTM 1100-4.2 autódaru beszerzése révén. Ez a 100 tonna teherbírású autódaru 4 tengelyes kivitelének köszönhetően, az 5 tengelyes verzióval szemben, kisebb helyen is elfér, ezért nagyon kedvelik a daruzást igénylő partnereink.

További rendkívüli előnye ennek az autódarunak, hogy hasonlóan a 130 tonnás autódaruhoz 60 méter fő gém található benne, így a sokszor kritikus távolság / magasság paramétereknek is kiválóan megfelel. 19 méter gémhosszabbító, más néven segédgém, használatával további távolságok és magasságok válnak elérhetővé.

Az autódaru emelési diagramjához, vagy bérelhető autódaruink kapcsán tekintse meg kínálatunkat és további szolgáltatásainkat, vagy keressen minket a következő elérhetőségeken: info@solyomdaru.hu, +36 70 600 2126