2100 Gödöllő, Horgásztó u. 16.

A csarnokon belüli daruzás kihívásai!

A Sólyom Daru Kft. számos gyár és csarnok építésében vett részt az elmúlt évtizedekben. Az épületek daruzásában az alaptestek beemelésétől a pillérek állításán át a tetőszerkezet daruzási munkáiig gyakorlatilag minden fázisban részt vettünk. Vannak ugyanakkor a gyártelepítésnek további fázisai is, amelyek a laikusok számára első hallásra nem igényelnek daru bérlést, azonban a valóságban szerencsére ez nincs így.

Az elkészült épületek gépekkel történő feltöltéséhez nagyon sok esetben van szükség autódarura. A géptelepítések sok esetben emeleti szintekre történnek, és az új gyártó gépsort daruk használatával tudják a géptelepítők az épületbe juttatni.

Másik ilyen terület a légkezelők, és klímák telepítése, amik nem ritkán kihívások elé állítják a kivitelező csapatot és daru bérlésre kényszerülnek a végső megoldáshoz.

A modern gyártó és logisztikai csarnokok, robotizált működését elősegítő polcrendszer kialakítása, egy nagyon szép feladat, és a jövő technológiáival történő első találkozás felemelő érzés egy daruzással foglalkozó cég számára

A Sólyom Daru Kft., egy az utóbbi években felmerült igény vonatkozásában piacvezető, ugyanis nem csak évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, hanem gépparkunk is jelentős mennyiségű City autódaruval bővült az elmúlt években, amelyek kifejezetten a csarnokon belüli daruzásra lettek kifejlesztve.

Kicsi kompakt méretük, egyetlen kezelőfülkéjük, a gém alaphelyzet kialakítása és az összes kerék kormányzása hihetetlen adottságokat kölcsönöz a csarnokon belüli daruzási feladatok elvégzéséhez. Ez jelentheti belső csőhálózatok közötti milliméter pontosságú emelések kivitelezését, vagy a belmagasságból fakadó nehézségek leküzdését.

Több képért látogasson el a csarnokon belüli daruzás aloldalunkra.

A mi 40 tonnás autódarunk egy ilyen helyen is bemegy!

Bízza a Sólyom Daru Kft-re a csarnokon belüli daruzást, keresse kollégáinkat a +36 70 600 2126 telefonszámon vagy kérje online árajánlatunkat. A helyszíni felmérést ingyen végezzük.