2100 Gödöllő, Horgásztó u. 16.

Szállítmányozás

Szállítmányozás a Sólyom Daru Kft.-vel

A Sólyom Daru Kft. a szállítmányozás terén a túlméretes és túlsúlyos szállítmányozás mellett, az autódaruk kiegészítő elemeit, segédgémet, ellensúlyokat is szokott szállítani. Így kerültünk kapcsolatba az áruszállítással, ugyanis a meglévő partnereinknél felmerült szállítási igények újabb piacot nyitottak előttünk. Áruszállító szolgáltatásunkat saját eszközparkunk mellett országos partnerhálózatunk egyidejű bővítésével oldottuk meg. Úgy a szakmában, mint a daruzási vagy szállítmányozási piaci szegmensben, nevünk egyet jelent a megbízhatósággal, és a segíteni akarás végtelenül pozitív ügyfélközpontúságával is.

Széleskörű szolgáltatásaink közé tartozik a nyergeskamionokkal történő áruszállítás, önrakodós darus teherautóval fuvarozás, gépszállítás és túlméretes szállítás is, az ország egész területén. Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink számára olyan integrált és hatékony logisztikai megoldásokat kínálunk, amelyek segítik őket a növekedésben és sikerességben.

Szakértő speditőr csapatunk a szállítmányozás minden területén jártas, így képesek vagyunk gyorsan és hatékonyan reagálni minden egyes ügyfelünk igényeire. A rutin és szaktudás, amit a fuvarozás terén nyújtunk, lehetővé teszi számunkra, hogy a legbonyolultabb és kihívásokkal teli munkákat is magabiztosan lássuk el.

A gépszállítás terén is kiemelkedően teljesítünk. Legyen szó akár nehézgépipari eszközök, építőipari gépek vagy egyéb túlméretes és túlsúlyos berendezések szállításáról, a Sólyom Daru Kft. a legmegbízhatóbb választás. Professzionális eszközparkunk és tapasztalt munkatársaink biztosítják, hogy a szállítmányok a lehető legbiztonságosabban és leghatékonyabban érkezzenek meg úti céljukhoz.

A túlméretes szállítás különösen speciális terület, ahol kiemelkedő szaktudás és tapasztalat szükséges. Ezen a területen is számos sikeres projektet tudhatunk magunk mögött, melyek kiemelik vállalatunkat a szállítmányozás piacán. A különleges méretű és súlyú terhek szállítása során különös gondot fordítunk a biztonságra és a precizitásra, garantálva, hogy a rakomány sértetlenül érkezzen meg a célállomásra.

Választva a Sólyom Daru Kft.-t, mint az Ön speditőrét, biztos lehet benne, hogy a szállítmányozás minden aspektusában a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapja. Elkötelezettségünk a kiválóság iránt biztosítja, hogy a szállítási folyamatok zökkenőmentesek, hatékonyak és költséghatékonyak legyenek, megkönnyítve ezzel ügyfeleink logisztikai teherbírását és segítve őket a piaci siker elérésében.

Ügyfélközpontú, rugalmas szolgáltatásunkkal szeretnénk segíteni partnereinket a közös siker eléréséhez.

Keressen minket bizalommal a +36 70 600 2126 telefonszámon vagy info@solyomdaru.hu az e-mail címen.

További információért látogasson el közösségi média felületeinkre vagy nézze meg aktualitásainkat a Hírek oldalon.