2100 Gödöllő, Horgásztó u. 16.

Géptelepítés

A géptelepítés és az autódaru bérlés kapcsolódása

A géptelepítés is egy olyan szolgáltatás, amellyel először a daruzási tevékenységünk során kerültünk kapcsolatba. Számos esetben a gyárak gépekkel történő telepítése, vagy épp az elavult technológiák selejtezése során, a gépmozgatást végző vállalkozások autódaru bérlésére szorulnak. Ezek az eszközök, gyártógépek, nyomdaipari termékek stb. akár a végső helyzetükbe történő mozgatáskor, más esetben csak a teherautókról történő lerakodáskor igényelnek daruzást.

Amennyiben a végső pozícióba nem autódaruval rakjuk a gépeket, abban az esetben,a talaj előkészítését követően, görgőkön történik a végső pozícióba mozgatás.

Az ipari gépek telepítéséhez naprakész szaktudás, profizmus és precizitás szükséges. A Sólyom Daru Kft. széleskörű szolgáltatási platformja, szakképzett munkavállalói és országos partnerhálózata biztosítja, hogy valamennyi ipari szereplő számára átfogó megoldást nyújtson a géptelepítés terén.

Modern gyárak telepítésekor, az emeletre történő daruzás számos esetben emelőplatform, más néven pódium, segítségével történik. Erről bővebben a kiegészítők oldalunkon talál további információt.

Vállaljuk komplex géptelepítési szolgáltatásunk keretében:

  • Gyáregységek, gyártósorok, berendezések bontását,
  • Gyárak, gyártósorok, berendezések költöztetését,
  • Korszerűtlenné vált gépek cseréjét,Géptelepítési szolgáltatásunk keretében vállaljuk a teljes gépmozgatási folyamat (helyszín előkészítés -gépszállítás – telepítés – üzembe helyezés) menedzselését és a telepítéshez esetlegesen szükséges plusz eszközök (görgők, kiegészítő emelőeszközök) biztosítását. Referenciákkal rendelkezünk számos ipari szektorral való közös munka révén.

A Sólyom Daru Kft. számára a biztonság a legfőbb prioritás, és megteszünk minden óvintézkedést annak érdekében, hogy szolgáltatásunk a géptelepítés valamennyi fázisában megfeleljen a vonatkozó egészségügyi és biztonsági előírásoknak.

Cégünk széleskörű szakmai tapasztalata mellett teljeskörű általános munkáltatói és szolgáltatói felelősségbiztosítással rendelkezik, annak érdekében, hogy valamennyi partnerünk számára kiemelt biztonságot nyújtsunk. A munkavégzést folyamatosan figyelemmel kísérjük és szorosan együttműködünk valamennyi ügyfelünkkel annak érdekében, hogy a vállalt munka határidőre és a költséghatékony módon legyen elvégezve.

Országos partnerhálózatunknak és gépparkunknak köszönhetően az ország bármely területén vállalunk munkát a telepítendő eszköz, eszközök súlyától, méretétől függetlenül.

Tekintse meg a Sólyom Daru Kft. által kínált, bérelhető autódarukat.

Bízza meg a Sólyom Daru Kft.-t a géptelepítéssel. Bővebb információért kérje árajánlatunkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az info@solyomdaru.hu e-mail címen vagy a +36 70 600 2126-os telefonszámon.